Solucions

personal7_solucions

Personal 7 ofereix un ampli dossier de serveis amb l’objectiu de ser el partner ideal per als nostres clients. L’especialització funcional i sectorial proporciona una solució integral òptima per millorar els resultats de les empreses.

Reclutament de personal:

El procés de reclutament de Personal 7 segueix uns processos exhaustius i ajustats als perfils laborals que es volen cobrir. D’aquesta manera, aconsegueix comptar amb els candidats òptims i les competències més adequades per als nostres clients.

Selecció de personal:

Personal 7 té una metodologia pròpia per determinar les aptituds laborals i personals òptimes per a la posició específica que es vol cobrir. Els nostres estàndards professionals, així com una rigorosa anàlisi del lloc de treball i els seus candidats, garanteixen la millor alternativa als nostres clients.

Formació de personal:

Amb l’objectiu de comptar amb els professionals més competents per
a cada feina i sector, Personal 7 compta amb una àrea de formació adaptada a les últimes tendències i coneixements. El nostre equip formatiu està especialitzat en coneixement sectorial i funcional i té un perfil multidisciplinari.