Avantatges

Personal7-Ventajas

Per què Personal 7?

L’especialització sectorial, així com l’ampli coneixement de cada realitat local, permeten a Personal 7 actuar amb màxima agilitat i proporcionar els millors recursos segons les necessitats de cada client.

Recursos humans i tecnològics òptims:

Gràcies a la nostra experiència en l’àrea dels recursos humans i al fet de disposar de les últimes novetats tecnològiques, podem oferir els millors serveis en cada una de les diferents àrees del sector.

Centre Especial de Treball:

Els nostres clients poden complir amb la LISMI mitjançant la contractació de serveis d’externalització desenvolupats pel Centre Especial d’Ocupació del Grupo Constant.

Màxima qualitat de servei:

Personal 7 compta amb la certificació de qualitat ISO 9001 per AENOR, que garanteix l’excel·lència en tots els processos dels serveis prestats.

Solvència:

Gesgrup pertany al Grupo Constant, un holding d’empreses de màxima solvència i contrastada reputació.

Confidencialitat:

Total protecció de dades en compliment exhaustiu de la llei i sota l’assessorament de l’empresa DELETE, empresa de Grupo Constant, especialitzada en la gestió i destrucció de documents confidencials.

Cobertura:

Som presents a tot el territori nacional, illes incloses, amb més de 40 delegacions. A nivell internacional, som a la República Txeca i Portugal.